Taxi Lelystad Schiphol Goedkope taxi

Goedkoop taxivervoer Lelystad naar Schiphol

Taxi Lelystad Schiphol bestellen ? Bij Goedkoopnaarschiphol.nl kunt u voor een vast en scherp tarief een goedkope Schiphol taxi bestellen. Geen verborgen toeslagen zoals nacht of bagagetoeslag. Gewoon een taxi naar Schiphol vanaf Lelystad voor een all-in tarief.

Bereken hier uw tarief voor een Schiphol taxi

Wij hebben ervaren chauffeurs voorzien van alle diploma’s, en staan klaar om met de koffers te helpen.  Met onze jonge auto’s heeft u de mogelijkheid voor een sedan uitvoering of een Mercedes taxibus voor 6 of 8 passagiers. Onze luxe taxibussen zijn ideaal voor een gezin of omdat u bijvoorbeeld met een groep vrienden naar de luchthaven Schiphol wilt reizen. Een relaxte manier om uw vakantie mee te starten.

Wat kost een taxi Lelystad Schiphol ?

De kosten voor een taxi vanaf Lelystad naar Schiphol starten bij € 91,00. De exacte prijs ligt aan het soort auto en de afstand naar de luchthaven. Bereken simpel op onze website wat de kosten zijn voor een taxi naar Schiphol vanaf Lelystad.

Bij Goedkoopnaarschiphol.nl boekt u zonder risico uw taxivervoer. U kunt in de taxi contant, per pin of creditcard de taxirit afrekenen . Maar u kunt ook van tevoren makkelijk en vertrouwd per Ideal uw taxirit betalen. Bij ons kunt u altijd gratis annuleren tot de avond voor vertrek.

Een taxi vanaf Schiphol naar Lelystad kunt u ook bij ons bestellen.

Hoe werk dat, een taxi Lelystad Schiphol ?

Het beste is om uw taxivervoer minimaal een dag voor vertrek bij ons te bestellen. Zo weet u zeker dat er op de afgesproken tijd een taxi bij u voor de deur staat. Tijdens het bestellen kunt u zelf, of in overleg met ons, aangeven hoe laat u wilt vertrekken. Voor Europese vluchten is dat minimaal 2 uur van tevoren op de luchthaven aanwezig zijn plus de reistijd van de taxi.

Internationale vluchten drie uur

Voor internationale vluchten of in het vakantieseizoen moet u drie uur van tevoren in acht houden. Eenmaal alle bagage in geladen, zal de chauffeur rechtstreeks naar Schiphol rijden, want bij ons boekt u altijd een privé taxi. Bij aankomst op de luchthaven zal de chauffeur helpen met uw bagage en eventueel een trolley halen waar alle bagage makkelijk mee te vervoeren is.

Laten opwachten op Schiphol.

Wilt u worden opgewacht bij de Meetingpoint, dan kunnen wij dat voor een kleine vergoeding voor u regelen. Er gaat dat een chauffeur met een naambordje bij de meetingpoint staan om u op te wachten.

Met name bedrijven maken hier gebruik van, zodat hun gasten netjes worden verwelkomd op de luchthaven.

Waar zijn wij te vinden met een aankomst op Schiphol ?

Ook vanaf Schiphol kunnen wij u naar Lelystad vervoeren voor een vast en scherp tarief. Komt u met het vliegtuig aan op luchthaven Amsterdam, dan houden wij uw vlucht in de gaten.

Na landing belt de taxchauffeur u op

Ongeveer 15 minuten na landing zal uw chauffeur u gaan bellen om verder op de luchthaven af te spreken. Als u alle bagage bij elkaar hebt dan kunt u hem even terug bellen en samen even verder afspreken.Bereken hier uw tarief voor een Schiphol taxi

Hoe kunt u een taxi naar luchthaven Schiphol bestellen ?

Het bestellen van een Schiphol taxi van of naar Lelystad kan makkelijk via onze website maar ook altijd telefonisch. Er zit altijd een medewerker voor u klaar om u te helpen met uw boeking en om uw vragen te beantwoorden.

24 uur per dag telefonisch te bereiken

Wij zijn 24 uur per dag telefonisch te bereiken. Voor boekingen of vragen kan er tot 23 uur gebeld worden. Na deze tijd zal de chauffeur die van alle uitstaande ritten af weet u te woord staan.

Vertektijden vertrekkende vluchten

Kijk hier voor de vertrektijden van uw vertrekkende vlucht.

Wat zijn onze voordelen voor u ?

 • Vast tarief naar en vanaf Schiphol naar Lelystad
 • Tarieven gelden dag en nacht 7 dagen in de week
 • Goedkoper dan reguliere taxibedrijven
 • Taxi en taxibussen altijd beschikbaar
 • Een taxi Lelystad Schiphol is altijd privé, geen vreemde mensen
 • Gediplomeerde taxichauffeurs
 • Nette jonge auto’s zoals Mercedes
 • Altijd gratis annuleren

FAQ

 • Hoeveel kost een taxi van Lelystad naar de luchthaven Schiphol?
  • Een taxi Lelystad Schiphol kost €91,- met een personen wagen. Dit is vanaf het begin van Lelystad.
 • Hoeveel kost een taxi van Schiphol naar Lelystad?
  • Een taxi vanaf Schiphol kost €91,- naar het begin van Lelystad
 • Hoe lang van te voren moet ik een taxi van Lelystad naar Schiphol bestellen?
  • Tot de avond van vertrek kunt u de taxi van Lelystad naar Schiphol bestellen.
 • Hoe zit het met annuleren van de taxi ?
  • U kunt tot de avond voor vertrek gratis de taxi annuleren.
 • Hoe zit het met kinderstoeltjes in een taxi vanaf Lelystad ?
  • In een taxi zijn kinderstoeltjes niet verplicht. Kleintjes mogen op schoot of in de heupgordel.

Meer informatie Lelystad en Schipholtaxi

Over ons bedrijf en het luchtvaartvervoer

Goedkoopnaarschiphol.nl is een bedrijf die al vanaf 2003 op internet zijn diensten aanbiedt voor het luchthavenvervoer. Wij staan voor eerlijke taxiservice, en daar bedoelen wij mee dat onze tarieven dag en nacht gelden, 7 dagen in de week.

Er komen dan ook geen onverwachte kosten meer bij de ritprijs. Gewoon taxiservice zoals het hoort. Wij zitten al meer dan 30 jaar in de taxibranche, zijn service gericht en staan u graag te woord bij al uw vragen.

Een taxi naar Luchthaven Lelystad Airport

Met de komst van de nieuwe luchthaven Lelystad Airport, zal het aantal vakantievluchten gaan toenemen. Juist de chartervluchten wil Schiphol graag verplaatsen naar vliegveld Lelystad.

Net als Schiphol geldt ook voor luchthaven Lelystad Airport dat wij vaste tarieven voor u hanteren. Wij kunnen u brengen maar ook halen vanaf dit vliegveld. Natuurlijk doen we dat weer voor een vast en scherp tarief.

Is een taxibedrijf nog wel te vertrouwen ?

Taxibedrijven staan vaak niet goed in het nieuws. Zeker sinds nadat de taxibranche in het jaar 2000 is vrijgegeven, zijn er heel veel taxichauffeurs bij gekomen, en die zijn niet allemaal even betrouwbaar.

Voor de klant is het er dus niet beter op geworden allemaal. Een taxi naar Lelystad op internet bestellen is altijd goedkoper, maar hoe weet je of het bedrijf wel te vertrouwen is ?

Het eerste is de website. Wat voor indruk geeft het bedrijf, staan er voorwaarden en is er een privacy statement op de website ? Allemaal dingen die van belang zijn. Dan adviseren wij ook altijd even om het bedrijf gewoon even op te bellen om te kijken of ze de telefoon opnemen en u goed te woord staan.

Pas op de ronselaars op de luchthavens

Op bijna alle luchthavens in Nederland lopen er mensen rond die ongevraagd hun diensten aanbieden, de zogenaamde ronselaars.  Zelfs op Schiphol lopen ze rond, ondanks dat het verboden is, nog steeds rond.

Wij krijgen vaak telefoontjes van mensen die weer zijn opgelicht en heel onbeschoft behandeld zijn. Trap er dus nooit in, bestel uw taxivervoer gewoon vooruit en zorg dat de prijs van tevoren al vast staat.

lees de Reviews over onze Schiphol taxi Service !

De reviews van Goedkoopnaarschiphol.nl.

U kunt ze hier vinden:  Google, Facebook en Tripadvisor.

Wij proberen onze dienstverlening altijd te verbeteren.

Heeft u dus suggesties of wilt u ook een review geven, laat het ons gerust even weten !

Bezienswaardigheden Lelystad provincie Flevoland:

Video Lelystad

Uitgaan in Lelystad

Share