Schiphol taxi. Goedkope taxi Almere Schiphol

Schiphol taxi Almere Schiphol, tot 70% goedkoper

Op zoek naar een Schiphol taxi, een goedkope Taxi of een Taxibus vanaf Almere naar Schiphol ? Bereken dan meteen het tarief voor een taxi Almere Schiphol. Bij Goedkoopnaarschiphol.nl  heeft u altijd een voordelige vaste prijs, en u kunt tot de avond voor vertrek altijd gratis annuleren.

Altijd een goedkope Schiphol taxi vanuit of naar Almere.

Wij halen en brengen u overal vandaan met een officiële taxi voor een vast en voordelig taxitarief naar Schiphol.

Telefoon: 036-2002285 Landelijk vervoer

Lees onze reviews en alles over de Schiphol taxi

Wanneer de taxi Almere naar Schiphol te bestellen ?

Het beste kunt u een taxi Almere Schiphol van te voren bestellen. Het annuleren is toch gratis tot de avond voor vertrek. U kunt zelfs al maanden van te voren uw taxivervoer bestellen.
Ons reserveringssysteem houdt precies bij wanneer er een taxi bij u voor de deur moet staan. Zodra uw vluchtgegevens bekend zijn kunt u de taxi al bestellen.

Taxi Almere Schiphol, bestel gewoon op tijd !

Altijd een privé Schiphol taxi

Bij goedkoop naar Schiphol is de taxi altijd privé. Gewoon een taxi vanuit Almere alleen voor u en het gezin. Onze Schiphol taxi rijdt rechtstreeks van uw adres naar de luchthaven toe. Altijd privé met een all-in prijs zonder toeslagen zoals bagage of nachttoeslag.

Hoe laat moet de taxi bij u zijn ?

Als u naar Schiphol moet voor een vlucht dan moet u op tijd op de luchthaven zijn. Voor Europese vluchten is dat 2 uur van te voren en daarbuiten 3 uur. Neem tijdens het boeken op de website dus voldoende tijd in acht. Dus reistijd met de taxi plus de aanbevolen tijden dat u op Schiphol moet zijn.

De taxichauffeur belt u op na landing

Ook vanaf Schiphol naar de Muziekwijk, de Stedenwijk of Almere Poort.

Onze chauffeurs houden uw vlucht in de gaten dus weten precies wanneer u geland bent. Ongeveer een minuut of 15 na landing zal hij u bellen of een brichtje sturen op uw telefoon. Bent u klaar met de bagage afhandeling dan neem u weer kontakt met hem op om naar de afgesproken plek te komen.

Waar vindt u ons op Schiphol ?

Onze Schiphol taxi’s staan niet standaard op een standplaats op Schiphol. Onze taxi’s moeten altijd van te voren besteld worden. U kunt wel meteen na landing even bellen zodat er met 15 minuten een Schiphol taxi voor u klaar staat. In de meeste gevallen zal de chauffeur boven bij de vertrekhal gaan staan om u op te wachten. Hij zal dat doorgeven per telefoon.

Lees de reviews van onze klanten

Taxibus Almere Schiphol, meer ruimte

Reist u vanuit Almere naar de luchthaven met een aantal mensen en koffers ? Dan zal er een taxibusje moeten komen. In een taxibus mogen maximaal 8 passagiers plus bagage. U kunt de taxibussen zelf selecteren als u op de website het tarief voor Almere wilt gaan berekenen. Taxibussen zijn een zeer goed alternatief voor de trein of de eigen auto. Treinkaartjes en parkeerkosten zijn ook erg prijzig. Dus is een Schiphol taxi een goede oplossing voor het vervoer naar Schiphol.

Hoe bestelt u een Taxi Almere Schiphol ?

Bestelt u online de taxi naar Schiphol. U kunt zelf het vervoersmiddel opgeven wat nodig is om ook alle koffers mee te kunnen nemen. U bepaalt zelf de ophaaltijd van huis. Neem de reistijd naar Schiphol plus de geadviseerde tijd dat u op de luchthaven moet zijn. Europese vluchten 2 uur en internationaal 3 uur van te voren. Komt u er niet uit of heeft u vragen laat het ons gerust weten via het contact formulier.

Hoe werkt een taxi vanaf Schiphol naar Almere ?

Reist u vanaf het buitenland naar Amsterdam Schiphol ? Dan zal de taxichauffeur die u naar Almere vervoert uw vlucht in de gaten houden. Hij ziet dus precies of er vertragingen zijn of dat u eerder aankomt. Het juiste vluchtnummer aan ons doorgeven is dus van groot belang. De chauffeur ziet precies wanneer u bent geland. Hij zal een na ongeveer 15 minuten na landing even bellen of een berichtje sturen om verder af te spreken.

Goedkope taxi Almere Schiphol

De naam zegt het al: Goedkoop naar Schiphol. Wij kunnen dan ook gerust zeggen dat wij een goedkopere taxi naar Schiphol aanbieden. Een gemiddeld taxibedrijf rekent tot wel 70% meer voor de zelfde rit. Een goedkope taxi Almere Schiphol is er dan al vanaf € 65,00 met het vertrekpunt Almere Poort.

Wat zijn de kosten voor een taxi Almere Schiphol

Omdat wij met vaste tarieven werken hebben wij voor Almere per stadsdeel een vast tarief.
Bijvoorbeeld Almere Duin zal rond de € 65,00 zijn met een personenwagen. Taxivervoer vanaf Almere Buiten naar Schiphol zal weer wat duurder zijn i.v.m. de te rijden afstand naar Schiphol.
Zo is er voor elk stadsdeel een tarief. Bijvoorbeeld tussen de vaarten, de Sieradenbuurt, de Landgoederenbuurt of Oosterwold.

Kijk hier voor onze tarieven:

Schiphol taxi vanuit heel Almere

Een goedkope taxi Almere Schiphol. In elke wijk, elke straat kunt u worden opgehaald voor een vast en scherp tarief naar Schiphol. Of het nu vanaf Almere Duin is of Tussen de vaarten. 24 uur per dag 7 dagen in de week staan wij voor u klaar.

Goedkoper dan deeltaxi!

Vervoer vanuit Almere kan zelfs goedkoper zijn als u met een gezin of vrienden reist. Ook als u een taxibusje naar Schiphol

bij ons bestelt. Wij zijn goedkoper dan deeltaxivervoer. Met deeltaxivervoer zit je altijd met vreemde mensen in een taxibus.
De deeltaxi zal ook langs verschillende adressen rijden. Daardoor bent u langer onderweg voordat u op de luchthaven aankomt. Reist u van Schiphol naar Almere, dan zult u moeten wachten tot de een groep compleet is.
Bij ons is dat niet zo. U bepaalt zelf hoe laat u wilt worden opgehaald. U zult rechtstreeks en zonder omwegen naar de luchthaven vervoerd worden.

Goedkoopnaarschiphol.nl,  alles voor een goedkope taxi Almere Schiphol

Taxi van Almere naar Schiphol

Almere Haven, Overgooi, Danswijk, Literatuurwijk, overal van en naar toe !

Een taxi van Almere naar Schiphol is een uitkomst voor de vakantie. Gemakkelijk vooraf bestellen en altijd een vaste tarief.  Voor dat geld heb je zelf geen gedoe met koffers of het dure parkeren op de luchthaven zelf.

Vast tarieven, heel Almere

Schiphol Almere taxi, Tussen de Vaarten, Stedenwijk, Nobelhorst, de beste tarieven.

Voor elke wijk zijn er scherpe en vaste tarieven. Deze zijn gebasseerd op de afstand naar Schiphol en gekoppeld aan de postcode. Zo krijgt u altijd een tarief per kilometer.  Dus of u nu in de Muziekwijk Noord of De Grienden woont, voor elke wijk is er zijn eigen tarief. Bereken makelijk zelf de kosten voor een taxi Almere Schiphol.

Almere Schiphol taxi, afspraak is afspraak

Wij van Goedkoop naar Schiphol zorgen ervoor dat het gereserveerde vervoer bij u op tijd voor de deur staat. Ook al boekt u vervoer naar de luchthaven een half jaar van te voren, ons geautomatiseerd systeem zorgt ervoor dat er op tijd een chauufeur bij u voor de deur zal staan. De tijden maakt ons niet uit, dus ook al is het 3 uur in de ochtend, er staat altijd een auto voor u klaar. Mocht er eens iets zijn dan zijn wij 24 uur per dag 7 dagen in de week telefonisch te bereiken.

Chauffeurs met diploma

Landelijk moeten alle chauffeurs een taxidiploma hebben gehaald bij het CBR en in het bezit zijn van een chauffeurspas. Om de opleiding taxichauffeur af te ronden is er een bassis stratenkennis nodig van de omgeving waar de chauffeur zijn werkzaamheden gaat uitvoeren. In Almere wonen veel van onze taxichauffeurs en weten dus ook goed de weg. Buiten dat hebben zij altijd een navigatiesysteem in de auto. Dus een Schiphol taxi Almere Haven, Verzetswijk, Kruidenwijk of de Wierden, wij komen u overal halen en brengen.

Betaalmogelijkheden

U bepaalt altijd zelf hoe u wilt betalen. Tegenwoordig kan dat al vooraf op de website met Ideal of een creditcard, maar ook u kunt ook altijd contant of per pin betalen bij de chauffeur.

Vervoer vanuit Almere per internet bestellen

Vervoer vanuit Almere kunt u per internet of telefonisch bestellen op het telefoonnummer 020-2600810. . Heeft u vragen kijk dan eerst even bij de meest gestelde vragen. Komt u er niet uit dan kunt u ons altijd even bellen voor uw vragen.

Voordelen bij Goedkoop naar Schiphol

 1. Altijd goede service
 2. Scherpe en vaste tarieven
 3. Gemakkelijk vooraf te boeken
 4. Goedkoper dan de meeste bedrijven
 5. Ook taxibussen mogelijk
 6. Gratis annuleren tot avond voor vertrek
 7. Extra stops op de route mogelijk
 8. Op aanvraag groot bagage vervoer
 9. Max. 2 fietsen of surfboards in een taxibus
 10. Chauffeurs met meerdere jaren ervaring

FAQ

 • Wat kost een taxi van Almere naar Schiphol?
  • Een taxi Almere – Schiphol kost €65,- met een personenwagen. Dit is vanaf Almere Poort.
 • Hoelang van tevoren moet ik de taxi bestellen ?
  • U kunt al boeken als u de vluchtgegevens heeft.
 • Hoe zit het met annuleren ?
  • Annuleren kan altijd gratis tot de avond voor vertrek.
 • Hoe zit het met kinderstoeltjes in een Schiphol taxi?
  • Kinderstoeltjes zijn voor taxibedrijven niet verplicht. Kleintjes mogen in de heupgordel of op schoot worden vervoerd.
 • Waar kunnen wij op Schiphol de taxi naar Almere vinden?
  • De chauffeur zal u bellen na landing om af te spreken. Hij staat meestel boven bij de vertrekhal.

Contact gegevens Almere

 • Goedkoop naar Schiphol, Schiphol taxi Almere
 • Adres: Roemer Visscherstraat 39, 1321 CD Almere
 • Telefoon: 036-2002285
 • Openingstijden: 24 uur per dag geopend
 • Categorie: Taxibedrijf
 • Website: Goedkoopnaarschiphol.nl
 • Route: Routebeschrijving

Route Almere Schiphol

Share